Menu

De reunie van reis 2005

23 November 2005, Peter Pan Vakantieclub

Een terugblik…
Zes weken na terugkomst in Nederland was het dan eindelijk zover: de reünie!! Al sinds de terugkomst werd druk gesproken over en uitgekeken naar deze dag voor jongeren, reisleiders, ouders en stuurgroep.

Na een woord van welkom was het de beurt aan de reisleiders. Speciaal voor deze gelegenheid hebben songwriters, Jan Willem en Peter een nieuw Peter Pan lied gecomponeerd: ‘Peter Pan in mij’ op de melodie van ‘Zij gelooft in mij’. Op deze manier wilden de reisleiders Stichting Peter Pan Vakantieclub bedanken, hun gevoel over Peter Pan weergeven en de jongeren bedanken.

Op de reünie is de stichting door de jongeren én ouders in het zonnetje gezet. De stuurgroep heeft twee mooie schilderijen in ontvangst genomen met het thema Peter Pan. En alle 40 jongeren hebben foto’s verzameld van mooie momenten en deze in een fotocollage vastgelegd. Samen met een groepsfoto én een door alle jongeren gesigneerde handdoek van het hotel, kan in beide bedrijfsrestaurants van transavia.com een mooie herinnering worden achtergelaten van de Peter Pan reis 2005.

Ook de ouders wilden hun blijk van waardering tonen. Gezamenlijk hebben de ouders €1905 gedoneerd aan de stichting t.b.v. de reis van 2006 en het lustrumjaar. Lieve ouders, ontzettend bedankt voor dit steuntje in de rug! Het geld zal goed besteed worden.

Na alle mooie en lieve woorden en cadeaus van de jongeren en ouders ­was eindelijk het moment daar. Lang verwacht, enorm naar uitgekeken: de film! Bijna 52 minuten plezier, herkenning, emoties, de reis opnieuw beleven enzovoort. Er werd veel gelachen en ademloos gekeken. Na afloop was het applaus voor het camerateam ook zeer op zijn plaats. Een prachtig resultaat en een mooie herinnering aan een bijzondere reis.

Met de dvd en het herinneringsboekje gingen alle jongeren weer huiswaarts. Een geslaagd einde aan een gezellige dag en daarme aan een fantastische reis.