Menu

Sponsorborrel 2005

16 November 2005, Peter Pan Vakantieclub

Wat is een Peter Pan reis zonder sponsoren?

Voor de tiende keer stonden bekende en nieuwe sponsoren klaar om de reis weer zo goed mogelijk te kunnen organiseren en faciliteren. Denk aan accommodatie, vliegtuigstoelen, catering, maar ook aan drukwerk, film, foto’s, t-shirts, tassen enzovoort.

Dit jaar is er voor gekozen om alle sponsoren uit te nodigen voor een borrel en hen op deze manier deelgenoot te maken van de reis. Op 8 november waren 24 sponsoren, reisleiders en stuurgroepleden aanwezig om na te praten over deze reis. Voor reisleiders een goed moment om hun ervaringen te delen met de mensen die het allemaal mogelijk maken.

Naast dankwoorden van Gerard Pronk, voorzitter van de stichting en van Onno van den Brink, President-Directeur van hoofdsponsor transavia.com, stond ook de film op de agenda. Van de dvd werd de eerste twintig minuten afgespeeld. Het camerateam heeft een 51 minuten durende film geproduceerd waar de mooiste momenten van de reis in te zien zijn. Voor de reisleiders een feest van herkenning, maar ook de sponsoren genoten zichtbaar van de beelden.

Na de film was er nog tijd om na te praten over de reis, waarbij complimenten en bedankjes veelvuldig werden uitgewisseld.

Al met al was de eerste sponsorborrel een groot succes!

Sponsoren bedankt!