Menu

Reizen

De Stichting Peter Pan Vakantieclub gaat ieder jaar op reis met chronisch zieke kinderen.
Hieronder kun je een overzicht vinden van een aantal van de reizen die we hebben gemaakt. Van
Mallorca tot Lapland, ze waren allen bijzonder.

Peterpan-Barcelona

Barcelona

Peter Pan ging in juni 2019 met 19 jongeren met Crohn en Colitis op ForEster-Citytrip naar Barcelona. We hebben de stad per bus, fiets en boot verkend. Maar natuurlijk konden de Sagrada Familia, het prachtige Park Güell en de voetbaltempel Camp Nou niet ontbreken. Kortom, een avontuur om nooit te vergeten.

Lees meer
20230129_155830

Flachau

In 2021 was er het plan om met 20 jongeren op wintersport reis te gaan naar Flachau, Oostenrijk. Op het laatste moment kon de reis helaas niet door gaan door aangescherpte Covid-19 maatregelen. Nu eind januari 2023 waren we toch in staat om de reis alsnog te maken.

Lees meer
Peterpan-Mallorca

Mallorca

Jongeren met ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of het shortbowelsyndroom. Van 2015 t/m 2018 gingen we naar Mallorca!

Lees meer
Peterpan-Portaventura

PortAventura

Peter Pan nam in mei 2019 jongeren met een spierziekte mee op avontuur naar themapark PortAventura World in Barcelona. Het weekend stond in het teken van spannende achtbanen, loopings, kurkentrekkers en veel waterpret. Dat laatste was ook wel nodig, want het was heerlijk weer in Spanje. De jongeren wilden alle attracties proberen en hebben genoten.

Lees meer
Peterpan-Lapland

Lapland

Peter Pan organiseerde in maart 2019 in samenwerking met de Nierpatiënten Vereniging Nederland (www.nvn.nl) een hele mooie vierdaagse reis naar Lapland voor 16 jongeren met een nierziekte. Op deze reis konden de jongeren meedoen aan spectaculaire activiteiten, zoals een husky sledetocht.

Lees meer
Peterpan-Disney

Disneyland Parijs

Jongeren met Crohn, colitis ulcerosa of shortbowelsyndroom naar Disneyland Parijs. Van woensdag 22 april t/m 25 zaterdag 25 april gingen we op reis naar Disneyland Parijs!

Lees meer