Menu

Er is een tijd van komen en gaan…

21 December 2005, Peter Pan Vakantieclub

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, ook al vind ik de keuze heel heel erg moeilijk. Het is nooit een goed moment om afscheid te nemen, maar dit moment is voor de stuurgroep het beste van alle slechte.
De jaren als voorzitter van Stichting Peter Pan Vakantieclub ben ik een veel rijker mens geworden. Voor mijzelf is het tijd om het stokje over te geven en kan ik met recht zeggen Peter Pan is een schitterend gebeuren waar vele jongeren, reisleiders en stuurgroepleden voor heel veel mooie momenten hebben gezorgd. Ik kan met plezier terugkijken op iets waar mijn hart sneller van is gaan kloppen. Ik ben dan ook heel erg blij met alle mooie herinneringen als reisleider en stuurgroeplid. Natuurlijk zijn er ook wel eens minder leuke momenten geweest, maar uiteindelijk ervaar ik het toch als een mooie wijze les. De twee reizen in 2002 vanwege 9/11/2001 en de voor ons zware reizen met de pati├źnten aangeboren hartafwijkingen hebben een behoorlijke impact op mij gehad en een grote indruk op mij gemaakt. Deze extra pittige jaren, want elk jaar is pittig en er wordt elk jaar weer veel van de stuurgroep verwacht, geven je extra kracht en maken van de stuurgroep een heel hecht team.

Los van alle mooie momenten wil ik de stuurgroepleden bedanken. Jullie zijn “topperpannertjes” die ik voor geen goud zou willen missen en ik heb jullie dan ook in mijn hart gesloten. Als voorzitter heb ik me altijd gesteund gevoeld door jullie mooie en ondersteunende woorden. Het hart onder de riem, het zit er nog steeds, het klopt en mijn bloed is Peter Pan groen of is het nu….. tik…tak…tik…tak. Voorzitter zijn is een mooie “baan” die je gegund wordt. Dank jullie wel voor al het vertrouwen. Ik ben dan ook reuze blij dat ik het stokje kan overgeven want de belevenis is mooi om je voor al die jongeren, ouders, reisleiders en stuurgroep te mogen uiten wat er binnen in je leeft en ik gun het jullie allemaal. Het is te mooi om alleen voor mezelf te bewaren.

Via deze weg wil ik alle sponsoren, donateurs, stuurgroepleden, (ex)reisleiders, ouders en jongeren bedanken voor alle inzet, liefde en warmte voor de Stichting Peter Pan Vakantieclub. De jongeren hebben jullie steun keihard nodig dus ik hoop dat jullie, net zoals ik, de stichting blijven steunen.

De taken worden momenteel overgenomen door de vice voorzitter Yvonne Remmits totdat er definitief een nieuwe voorzitter is gekozen.

Succes maar vooral veel, heel veel plezier met de Stichting Peter Pan Vakantieclub.

Gerard Pronk