Menu
Home

Financieel jaarverslag 2022

Financieel jaarverslag 2022

Financieel jaarverslag 2022

Lees het volledige financieel jaarverslag van de Peter Pan Vakantieclub via de volgende link Financieel verslag Peter Pan 2022. In dit verslag zijn de financiële resultaten over het verslagjaar 2022 opgenomen.

In 2022 hebben we nog last gehad van de restanten uit de Covid-19 pandemie. Hierdoor is de Wintersportreis op het laatste moment toch niet doorgegaan. Kosten voor deze reis zijn weer teruggestort door onze partner Sunweb.

In 2022 is ook de Barcelona-belevenis niet doorgegaan. Dit had echter niets meer te maken met de Covid-19 pandemie maar wel met het heugelijke feit dat de Stichting Peter in 2022 haar uitgestelde 25-jaar vierde in de Efteling! Dat viel qua datum samen waardoor besloten is de Barcelona-belevenis te laten vervallen.

We zijn blij dat we de Covid-19 pandemie nu achter ons hebben kunnen laten en dat we de eerste belevenissen voor onze jongeren weer, met heel veel plezier, hebben kunnen uitvoeren. Ook het jubileumfeest in de Efteling met vele jongeren uit de afgelopen 5 jaar, was een groot succes waar we met veel plezier op terug kijken.