Menu
Vrijwilligers

Karin Gravendeel

Karin Gravendeel

Mijn naam is Karin Gravendeel, ik ben de moeder van 2 meiden. Ella en Nina.

Ik ben sinds 2000 werkzaam als stewardess bij Transavia. Ik ben inmiddels ook al weer heel wat jaren purser, wat ik heel prettig vind, want dan is elke vlucht ‘mijn eigen feestje’. Ik vind mijn baan na al die jaren nog steeds geweldig , mede omdat ik vaak met gezellige, professionele en ‘bevlogen’ collega’s in een team samen mag werken.

En deze professionaliteit, bevlogenheid en teamspirit maakt het dan ook dat ik het elke x weer een leuke uitdaging vind om zoveel mogelijk passagiers tevreden en het liefst ook nog eens super blij van boord laat gaan.

Dat brengt mij vervolgens ook bij Peter Pan. Al jaren was het mijn wens om ooit eens als reisleidster op 1 van de reizen mee te mogen. In 2017 was het dan eindelijk zo ver; Met een team collega reisleiders en een groep jongeren mocht ik mee naar Barcelona. Wat een geweldige ervaring was dit. Ik was onder de indruk van de professionaliteit van de organisatie, en werd ontroerd om het hele proces bij de jongeren mee te mogen maken: van onzekerheid op de kennismakingsdag tot en met blijvende vriendschappen na terugkeer van de reis op Schiphol.

En wat was het gezellig , en wat hebben we veel gelachen met, maar ook geleerd van elkaar.

Toen er de mogelijkheid was om de stuurgroep te gaan ondersteunen, bij belevenissen, ben ik gelijk in het diepe gesprongen en ik hoop nog vele mooie reizen mee te kunnen organiseren en vele blije gezichten te zien bij al die fantastische jongeren.