Menu

Paasbroden Lionsclub Aalsmeer Ophelia

15 February 2024, Peter Pan Vakantieclub

Na het grote succes van voorgaande jaren gaan de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia, ook dit jaar weer paasbroden bakken bij de meesterbakkers van Vooges.
De opbrengst is bestemd voor voor twee prachtige doelen: de Peter Pan vakantieclub (reizen voor jongeren met een chronische ziekte) en Jeroen van Veen voor het Prinses Maxima Centrum.

Twee weken voor Pasen worden de broden door de dames gebakken, ruim op tijd voor de Paasdagen van 31 maart en 1 april aanstaande. De broden kunnen in overleg afgehaald worden op Schiphol (Transdesk of BMC) of in Aalsmeer, zodat u uw medewerkers, familieleden en vrienden kunt verrassen met een heerlijk paasbrood.
Er zijn alleen pondsbroden in de verkoop. De verkooprijs van een 500 grams paasbrood (met amandelspijs) is €8,15. Daarvan gaat de helft naar bovengenoemde goede doelen.

Heeft u ook al ontzettende trek gekregen in een overheerlijk paasbrood, of heeft u een leuk idee gekregen wie u allemaal met een paasbrood wilt verrassen, dan zien wij uw bestelling graag tegemoet!
U kunt de broden tot en met zondag 10 maart 2023 bestellen bij sponsoring@peterpanvakantieclub.nl met vermelding van het aantal broden dat je wilt bestellen met je naam en telefoonnummer.
Hartelijk dank voor uw bijdrage!

lionsclub
lionsclub