Menu
Lapland 2020

Een actieve start!

Een actieve start!

6 March 2020, Peter Pan Vakantieclub

Na gistermorgen al op tijd aangekomen te zijn op het vliegveld van Kuusamo zijn we in de bus gestapt richting ons hotel. Tussendoor nog een snelle stop gemaakt bij de lokale supermarkt om wat etenswaar in te slaan om onderweg lekker te kunnen snacken en daarna lekker actief de middag besteed!

Nadat we in het hotel geluncht hadden en de kamerindeling bekend was gemaakt zijn we plannen gaan maken voor de middag. We hadden drie opties waaruit we konden kiezen: zwemmen, fietsen op de FatBikes of de omgeving te voet verkennen en sleeën van de heuvels rond het hotel. Uiteindelijk heeft de groep zich in 2 opgesplitst. De ene groep is gaan fietsen met de Fatbikes en de anderen zijn gaan sleeën en wandelen.

Fatbikes

De groep met de FatBikes zijn vanuit het hotel richting de meren in de omgeving gefietst. De fietsen met de dikke en grote banden waren perfect voor het fietsen over de smalle en besneeuwde paden door het bos en langs het meer. De heuvels maakten sommigen stukken, die stijl omhoog gingen, best wel zwaar om op te fietsen en tegelijkertijd super leuk om af te rijden! Om de paar honderd meter moesten we wel even stoppen om weer op adem te komen. 😉 We zijn uiteindelijk ongeveer anderhalf uur onderweg geweest voordat we weer terug bij het hotel waren, afgepeigerd en voldaan!

Sleeën

De groep met de sleeën zijn ook richting het meer gegaan. Ze zijn de andere kant opgegaan dan dat de FatBikes deden en hebben de hoogste heuvel gezocht om van af te glijden.

dsc01149-5-scaled-1.jpg
dsc01149-5-scaled-1.jpg