Menu

Stichting Peter Pan in een nieuw jasje!

16 September 2008, Peter Pan Vakantieclub

De stichting Peter Pan vakantieclub heeft al zo’n 10 jaar de huidige huisstijl. De website is sinds 2003 online. Tijd voor een opfrisbeurt!

Het logo van Peter Pan en de bijbehorende huisstijl bepalen al sinds 1996 – het jaar van onze oprichting – grotendeels ons gezicht en uitstraling. In 2002 hebben we daarnaast de sprong online gemaakt met de lancering van onze website. Beide zijn inmiddels aan een groot onderhoud toe. Daar hebben we een ideale partner en sponsor voor gevonden: Wend (www.wend.nl) uit Amsterdam.

Wie is Wend?

Wend is een interactief bureau met liefde voor het vak. Het bureau werkt onder andere voor verschillende A-merken, maar ook voor MKB-klanten en andere (reclame)bureaus. Wend ontwerpt corporate websites, realiseert interactieve applicaties en bedenkt daarnaast knallende acties, zowel offline als online. En daarnaast ontwikkelt en ontwerpt Wend huisstijlen.
In het voorjaar van 2008 zijn de stichting Peter Pan en Wend in gesprek geraakt. Inmiddels zijn Wend en stichting Peter Pan al een eind op weg met de ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl. Verder zal Wend dit jaar ook een volledige nieuwe website ontwerpen en bouwen. Hiermee levert Wend een grote bijdrage aan Peter Pan vakantieclub en daarmee zijn wij als stichting natuurlijk erg blij.
Ben je benieuwd naar het nieuwe logo? Hou dan onze website in de gaten, want binnenkort zullen we ons nieuwe logo onthullen!