Menu

Peter Pan gaat er bijna vandoor!

17 September 2008, Peter Pan Vakantieclub

Op zondag 28 september as. gaat de Peter Pan reis van 2008 vertrekken met 40 jongeren, 12 reisleiders en 2 leden van het camerateam. Op naar wederom een fantastische vakantieweek.

De reis gaat dit jaar dus naar Kreta. De accommodatie, Aparthotel & Spa Vasia Beach, wordt gesponsord door Sunweb Zonvakanties. In 2006 mochten wij hier ook al verblijven, we weten dus uit ervaring hoe geweldig dit hotel is!

Maar voordat we de 28ste aan boord van de HV901 gaan stappen, is het fijn als iedereen elkaar al eens ontmoet heeft: Wie zijn de reisleiders, wie zijn de jongeren maar ook voor de ouders/verzorgers: met welke stichting sturen wij ons kind mee?

Afgelopen zaterdag, 13 september, was dat moment daar: De kennismakingsdag op Schiphol Oost. Met een gespannen gezicht (en niet alleen van de jongeren hoor ook de ouders vinden deze ontmoeting spannend) kijken bij welke reisleider je bent ingedeeld en uiteraard met welke andere jongeren.

Zoals altijd is de dag super verlopen, van gespannen naar pure gezelligheid in 10 seconden. Met een hapje en een drankje (gesponsord door Albron) lekker praten met elkaar. Na het bekijken van de Corporate DVD van Peter Pan was er nog genoeg tijd voor het stellen van vragen.

Om 5 uur was deze dag voorbij. Met een tasje van uitzendbureau Unique waarin slippers en een luchtbed voor de reis zat, ging iedereen weer richting huis.

Nog maar krap 2 weken…… en dan gaat Peter Pan weer op avontuur….

Wil je Peter Pan en reis in de gaten houden? Volg dan alle belevenissen op de site.

Onder de groepsfoto van de reisleiders en het camerateam van de reis 2008!