Menu

Stichting bestaat 12 en een half jaar

19 December 2008, Peter Pan Vakantieclub

In het voorjaar van 1995 kwam een purser van transavia.com op het idee om jongeren met een ziekte of aandoening een week van hun leven te geven. Er is in die periode een hoop nagedacht, gebrainstormd en op papier gezet. Op 19 juni 1996 werd het plan werkelijkheid, op deze dag is de stichting officieel opgericht. De eerste reis vond nog in datzelfde jaar plaats.
Nu zijn we beland op 19 december 2008, dat betekent alweer 12 1/2 jaar stichting Peter Pan. Vele jongeren hebben wij in 13 reizen mee mogen nemen naar ons eigen Never Never Land. 13 Mooie reizen die bij velen nog steeds een glimlach op het gezicht laat verschijnen. Reizen waarin vele herinneringen zijn gemaakt voor later. Deze reizen zijn mede door de medewerking en inzet van de transavia.com-collega’s mogelijk gemaakt. Samen hebben wij Peter Pan gemaakt tot de stichting die het nu is!

Het feest

Op zaterdag 10 januari 2009 gaan wij dit heugelijke feit vieren. Een feest voor alle oudreisleiders en (oud)bestuursleden. Dit feest zal worden gevierd in Salsa 4 Fun, de Salsa en Rueda dansschool in Amsterdam. Voor onze sponsors, zonder wie dit jubileum natuurlijk ook niet mogelijk zou zijn geweest, gaan we in februari een aparte feestelijke activiteit organiseren.

De eigenaren van deze dansschool, Marian en Jay, waren zo enthousiast over dit idee dat zij naast het sponsoren van dit feest nog iets wilden doen. Zij bieden alle transavia.com-medewerkers EUR10.00 korting op het lesgeld bij hun dansschool. Kijk snel op www.salsa4fun.nl voor meer informatie.