Menu

Peter Pan naar Disneyland Paris

26 January 2009, Peter Pan Vakantieclub

Dit jaar organiseert de Stichting Peter Pan Vakantieclub voor het eerst in haar bestaan een voorjaars busreis naar Disneyland Parijs voor jongeren met kanker. De reis zal plaatsvinden van 20 tot en met 23 maart 2009. Dit is grotendeels mogelijk gemaakt door de 50.000 euro donatie van het Reisgala van 2008.

Peter Pan verzorgt net als bij alle voorgaande reizen alles, waaronder de busreis, accommodatie, maaltijden en alle activiteiten voor het gehele weekend. Er zijn dus geen kosten aan verbonden voor de deelnemende jongeren, behalve dan de reis van en naar Schiphol en wat zakgeld voor souvenirs en extra consumpties etc. Het weekend is volledig gericht op ontspanning en contact met elkaar, inmiddels een vertrouwd gevoel van het Peter Pan Concept.
Stichting Peter Pan Vakantieclub wil graag jongeren, die het vanwege hun gezondheid niet gemakkelijk hebben of hebben gehad, een vakantie aanbieden, weg uit de wereld van de witte jassen. Er tussenuit met leeftijd- en lotgenoten en even vergeten dat je patiënt bent. De Peter Pan Vakantieclub organiseert dit weekend voor jongeren in de leeftijdsgroep van 12 t/m 18 jaar oud. Een groep enthousiaste medewerkers van transavia.com vormt de begeleiding.

Op de site is nog veel meer te lezen over deze reis!