Menu

Reunie reis 2006 geslaagd

27 November 2006, Peter Pan Vakantieclub

Na 6 weken was het dan eindelijk zover, de dag waar iedereen naar uit had gekeken, de reünie.

Om één uur werd iedereen verwacht in Woudenberg, waar we een mooie zaal tot onze beschikking hadden van Reinaerde, locatie de Heygraeff. Tegen half één druppelde de eerste Panners binnen en na iedereen uitbundig begroet te hebben begonnen we.

Na een woord van welkom en een kleine teaser van de film was het de beurt aan de reisleiders, het lied van de bonte avond werd nog een keer gezongen. De moeder van Gerard had met behulp van dia’s een mooi gedicht geschreven en de vader van Ricardo had de inmiddels beroemde gedichten Schiphol 1 en 2 ingelijst, zodat ze een mooie plek kunnen krijgen binnen transavia.com en dat zal ook zeker gebeuren. Een aantal malen zijn de reisleiders op het podium gekomen om ook van de jongeren cadeautjes in ontvangst te nemen, waaronder een heuse medaille!

Na alle mooie en lieve woorden was eindelijk het moment daar, de film!! Er werd vreselijk veel gelachen en ademloos gekeken, wat was dit ontzettend leuk! Een feest van herkenning en voor de ouders kwam de hele reis nu echt tot leven! Het applaus was dan ook geweldig! Gelukkig kreeg iedereen de dvd en een mooi fotoboekje mee naar huis om het daar allemaal nog eens rustig te bekijken.

Een geslaagd einde aan een gezellige dag en een super reis!