Menu

Kennismakingsdag reis 2006

17 October 2006, Peter Pan Vakantieclub

De voorbereidingen voor de reis van 2006 naar Kreta zijn in volle gang. De jongeren en reisleiders zijn bekend. De locatie is geregeld en ook het programma voor de reis is klaar. We kunnen op reis! Maar…….niet zonder een kennismaking vooraf.

ResizedImage200150-ontvangstkleinSpannend

Zaterdag 16 september was het zover. In de hangar van transavia.com op Schiphol Oost werd de kennismakingsdag gehouden. Eindelijk werd duidelijk met wie we op reis gaan. Een spannend moment dus voor de jongeren én de reisleiders. Maar ook voor de ouders, want wie gaan er schuil achter de Stichting en met wie gaan hun kinderen eigenlijk op reis?

Kennismaken
De hele middag stond in het teken van kennismaken: kennismaken met Peter Pan, met de reisleiders en met elkaar. Daarnaast werd een tipje van de sluier opgelicht over de reis, de accommodatie en de activiteiten.

Image-indemockupkleinVerrassing
En tijdens deze gezellige dag was er ook nog een verrassing: de sponsor van de accommodatie, Jiba, heeft alle jongeren én reisleiders een gele koffer cadeau gedaan! Dat wordt een vrolijke aankomst op Heraklion op 9 oktober a.s.

Reisverslagen
Al met al was het een zeer geslaagde middag. Nog drie weken en dan gaat de reis echt beginnen. Houd de website in de gaten voor reisverslagen en andere informatie omtrent de reis…