Menu

Reisgala 2011 donatie voor Peter Pan

23 February 2011, Peter Pan Vakantieclub

Op zaterdag 12 februari vond in Noordwijk aan Zee het jaarlijkse Reisgala plaats, een groots evenement voor de top van de nederlandse reisbranche, georganiseerd door Reisrevue en de Vakantiebeurs. Zo wordt op het feestelijke gala jaarlijks de “reismanager van het Jaar” prijs uitgereikt, dit jaar gewonen door Coby van Dongen van De Jong Intra vakanties (overigens ook Peter Pan sponsor) gekozen. De prijs werd dit jaar uitgereikt door Peter Hartman van KLM.

Traditiegetrouw werd ook gecollecteerd voor een goed doel, en al enige jaren is Stichting Peter Pan Vakantieclub een van de gelukkige doelen. Ook dit jaar is er weer een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst 40.000 euro. De reisbranche heeft dus behoorlijk uitgepakt en steunt hiermee Peter Pan Vakantieclub als HET goede doel van de reiswereld wederom om vakanties te kunnen organiseren voor zieke of gehandicapte tieners.

Namens iedereen van Stichting Peter Pan Vakantieclub danken wij de Nederlandse reiswereld voor de steun en de prachtige donatie!