Menu

Peter Pan viert haar tweede Lustrum

6 June 2006, Peter Pan Vakantieclub

Deze maand bestaat de Stichting tien jaar.

Om dit te vieren wordt naast de reguliere reis in het najaar een jubileumdag georganiseerd in Dierenpark Amersfoort. Op de verjaardagspartij komen jongeren uit in de leeftijd van 12 tot 21 jaar, die kampen met een spier-, maag- of darmziekte, jeugdreuma, kanker of een aangeboren hartafwijking, maar ook alle reisleiders die ooit zijn meegegaan, zijn uitgenodigd.

Tijdens haar tienjarige bestaan heeft de Peter Pan Vakantieclub bij het samenstellen van de reizigersgroep helaas ook jongeren moeten teleurstellen. Deze jongeren waren te ziek en hadden daardoor zo’n intensieve verzorging nodig dat zij, hoe jammer ook, niet mee konden op vakantie. Zo is het idee ontstaan om ter gelegenheid van een jubileum een dag te organiseren in eigen land. Op die manier wordt ook de zwaar zieke jongeren een groot plezier gedaan, die niet een week, maar wel een dag van huis kunnen.

Zaterdag 10 juni a.s. is het zover. Dan zullen jongeren op verschillende plekken in Nederland door Met&Co opgehaald worden en naar Dierenpark Amersfoort gebracht worden. Na ontvangst zullen zij de dag in het park doorbrengen onder het toeziend oog van oud-reisleiders van de afgelopen 10 jaar.

Deze week is tevens bekend geworden dat Teun van Radio 538 ook bij deze feestelijke dag aanwezig zal zijn en live verslag doet. Tussen 13:00 en 14:00 is er een live blokje radio en tussen 14:00 en 15:00 nog een blokje radio. Je kan daarnaast onze belevenissen van de lustrumdag volgen tussen 12:00 en 15:00 via www.radio538.nl/rick