Menu

Mooie donatie van Hotelkamerveiling!

10 December 2010, Peter Pan Vakantieclub

Gisteravond is bij veilinghuis Christie’s in Amsterdam de mooiste hotelkamer van Nederland ter veiling gebracht. Uit een totaal van ruim 8000 online stemmen is met 3428 stemmen, kamer 44 van het Sandton Hotel Chateau de Raay tot mooiste hotelkamer uitgeroepen. Klik HIER om de hotelkamer de bekijken. Het eindklassement is als volgt:
1 Sandton Hotel Chateau de Raay
2 Bilderberg Château Holtmühle
3 Hotel Des Indes- Den Haag
4 Best Western Hotel – Stadskanaal
5 Van der Valk Hotel – Vianen
6 Manhattan Hotel Rotterdam
7 NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam
8 Amadore Grand Hotel de Kamperduinen
9 Radisson Blu Hotel Amsterdam
10 Hotel Pulitzer – Amsterdam
11 Sheraton Amsterdam Airport Hotel -Amsterdam
12 Sofitel Amsterdam The Grand – Amsterdam
13 Hotel Theater Figi

Bij de veiling waren velen geinteresseerden en prominenten uit de hotellerie aanwezig, waaronder een delegatie van Peter Pan Vakantieclub. Gedurende de avond is er geboden op de winnende kamer. Het eindbedrag is uitgekomen op 600 euro, dat is geboden door Rogier Braakman. Het bedrag is daarna verdubbeld door de initiatiefnemer hotelkamerveiling.nl tot het mooie bedrag van 1200 euro. De acteurs Mark van Eeuwen (o.a. GTST, de Eetclub) en Sytske van der Ster (o.a. De Co-assistent) reikte de cheque uit aan Kassandra Zandstra en Jeroen Stultiens van Peter Pan Vakantieclub. Namens Peter Pan aan iedereen die deze veiling heeft mogelijk gemaakt: bedankt!!

ResizedImage399264-Christies-6

Veiling in volle gang onder leiding van de jongste veilingmeester van Nederland, Benthe Tupker.

ResizedImage363544-Christies-12

Foto v.l.n.r. Mark van Eeuwen, Rogier Braakman (koper van de kamer), Sytske van der Ster, Jeroen Stultiens en Kassandra Zandstra (Peter Pan Vakantieclub) @Christie’s Amsterdam

De verkiezing van de mooiste hotelkamer van Nederland is speciaal in het leven geroepen door Hotelkamerveiling.nl ter gelegenheid van haar 300.000ste hotelkamerveiling.

Lees meer HIER>