Menu

Hiep Hiep Hoera voor Peter Pan!

19 June 2008, Peter Pan Vakantieclub

Vandaag, 19 juni 2008, viert Peter Pan zijn 12de verjaardag: HIEP HIEP HOERA!!!

Hoe het allemaal begon in 1996
In 1996 is de stichting Peter Pan Vakantieclub leven in geblazen. Een idee van een transavia.com-collega werd werkelijkheid: jongeren met een handicap, aandoening en/of ziekte DE week van hun leven laten beleven.

Al sedert het begin van de oprichting gaat de stichting ieder jaar op reis met 40 jongeren. In samenwerking met transavia.com, reisorganisaties en diverse andere sponsoren wordt deze week mogelijk gemaakt. Laten we hierbij de inzet en vooral de steun van de collega’s binnen ons bedrijf niet vergeten, jullie maken deze geweldige vakantieweek mede mogelijk!

Wat we in 2008 weer gaan doen
Dit jaar gaan we alweer voor de 13de keer in de historie van de stichting op reis. Onze doelgroep dit jaar is jongeren met kanker. 40 Jongeren wederom een geweldige reis aanbieden, de reisleiders staan al te popelen om te gaan.

De ingelote transavianen hebben vorige week hun eerste sessie gehad op Schiphol-Oost. Tijdens deze sessies (8 in totaal) worden zij door de collega’s van de werkgroep Reisleiding van de stichting klaargestoomd om met deze jongeren op pad te gaan.

Met welke reisorganisatie gaan we dit jaar op reis, waar gaat de reis naar toe, welke reisleiders zijn ingeloot en wat is hun verhaal of gewoon nieuwsgierig naar Stichting Peter Pan Vakantieclub? Kijk dan regelmatig op onze website.
Hier vind je informatie over de stichting, het bestuur, voorgaande reizen maar ook de allerlaatste nieuwtjes over de reis van 2008. Goed in de gaten houden dus!