Menu

Going to the rancho.

1 October 2013, Peter Pan Vakantieclub

Dinsdag zijn we naar rancho grande geweest! Met z’n allen op twee huifkarren en crossen maar! Daarnaast zijn Linda, Céline, Annelie, Ashley, Patty en Irene op buitenrit geweest. Paard hobbelen en genieten van het mooie uitzicht.

Ranch

Terug op de ranch mochten de jongeren die nog nooit hadden gereden even op het paard. Een kort rondje, daarna mochten de wat meer ervaren ruiters hun kunsten laten zie op het paard. Na alle blije gezichten en de mooie foto’s was het tijd voor een rondje op een rodeostier! Ingmar en Patty zijn de recordhouder van de dag. Wat zaten ze er lang op!

Naast alle leuke en lieve paarden waren er nog veel meer dieren op de ranch zoals, struisvogels, lama’s, hangbuikzwijnen, schildpadden, cavia’s en nog veel meer. Het allerleukste waren de kleine aapjes. Menno en Julian waren zo verliefd op de aapjes, ze raakte er niet over uitgepraat.

Na dat we uitgerust waren op het terras met een drankje kregen we een heerlijke BBQ. Tot slot hebben we de avonturen op de ranch afgesloten met een linedance. iedereen was lekker soepel in de heupen na al dat paardrijden.

Bij terugkomst in het hotel wilde iedereen het stof wel even van zich afspoelen, dus het was tijd voor een duik in het zwembad.

Het watervolleybalnet werd te voorschijn gehaald en de teams samengesteld. De jongeren tegen de reisleiders! Natuurljk hebben de reisleiders gewonnen! Not…

S’avonds konden de jongeren kiezen wat ze wilde doen. In het hotel blijven, naar het strand of voetbal kijken met Walter( Ajax-Ac-Milan) Een klein groepje wilde graag in het hotel blijven, want er wordt een show van Grease opgevoerd! Het grootste deel van de groep is naar het strand gegaan. En Walter had zijn fanatieke medestanders gevonden. Nicky en Nienke wilde graag met hem mee voetbal kijken. De drie musketiers op pad!

avond