Menu

Bonte avond. The final evening!

4 October 2013, Peter Pan Vakantieclub

Aan alle mooie dingen komt een eind. Ook deze reis moest geweldig afgesloten worden. De Peter Pan Awards vonden plaats en de acts werden uitgevoerd. Wat hebben we gave dingen voorbij zien komen. De avond werd geopend in het vliegtuig met Adri en Joris als onze stewardessen.

#wheelchair stond als volgende op het programma, de autorace ging van start en de jongens werden onder gesmeerd met scheerschuim. Moeten ze ook maar niet zo hard rijden

Daarna was “wie is het” aan de beurt. De meiden hadden een geweldig programma voorbereid, waar ook de reisleiding aan mee moest doen. Aziz, Vanja en Annelie wisten uiteindelijk wie ze waren. Kleine tip voor Aziz. Google Kim Feenstra nog maar even!

Daarna stonden de naughty boys op het programma. Guus Meeuwis werd in gezet en de hele zaal deed mee! Geweldig jongens!

Toen was er even een korte pauze want er moest natuurljk ook wat gedronken worden.

Na de pauze kwamen Danny (Ashley) en Sandy (Adri) als suprise act. Your the one that i want van Grease werd uitgevoerd.

Niet alleen Danny en Sandy waren aanwezig, ook the Grease ladies hadden en clip opgenomen. En wat een uitvoering!

K3 en de dreamgirls hadden ook nog een plekje vrij in hun agenda en waren zeer vereerd dat ze mochten optreden op de awards.

Als klapper van de avond had de fast and the furious en spetterend eind stuk voor bereid. Scenes uit films werden nagespeeld en er publiek moest raden welke film het was!

Na alle acts hadden we de awarduitreiking. Onze vriend sparky kwam langs om de prijzen uit te delen. De naughty boys, Grease ladies en fast and the furious vielen in de prijzen.
Een schitterende Peter pan award kon in ontvangst genomen worden!

Om 12 uur was reisleidster Ashley jarig, er werd afgeteld en de hele groep heeft gezongen. Gefeliciteerd!

De avond werd door een deel van de groep afgesloten met een duik in het zwembad. De rest ging op de kamer lekker nakletsen!