Menu

Deelnemer reacties van de Disney 2010

23 June 2010, Peter Pan Vakantieclub

Op vrijdagochtend 9 april was het zover, in alle vroegte verzamelde iedereen bij het transavia.com hoofdkantoor voor het vertrek naar Disneyland. De belevenissen zijn terug te lezen in de reisverslagen en op twitter. Hieronder een aantal korte reacties van deelnemers van onze Disneyreis:

ResizedImage109143-IMG0013tessa

“De disney reis was leuk en ook heel bijzonder. Je kreeg door zo’n reis te zien hoe kinderen die nog in de behandeling zitten, en er al een tijdje uit waren, omgingen met hun ziekte. Je kon hierdoor elkaar goed leren kennen en ondertussen het park doorlopen, dat maakte het zo leuk! ik was heel onzeker, maar een paar meiden en leidinggevenden hebben me geleerd dat je gewoon plezier moet maken en zijn wie je bent. Kortom, het was een trip om nooit te vergeten.”
Tessa (Deelnemer Disney 2010)

ResizedImage127140-IMG0185renee

“Ik vond de disneyreis echt super. Het was erg gezellig en we hebben veel gelachen, vooral in de achtbanen. Ik vond het mooi dat de groep zo hecht was, daarom wil ik aan het eind van de zomervakantie een reunie organiseren, om iedereen weer even te zien en weer even bij te kletsen. Het was een reis om nooit te vergeten. Bedankt peterpan voor deze mooi en bijzondere reis!”
Renee (Deelnemer Disney 2010)

ResizedImage120156-DSCF3619lisa

“Het weekend naar Disney was heel erg gaaf! Het was een hele gezellige groep en iedereen begrijpt elkaar. We hebben heel veel lol gehad en gek gedaan. We hebben zelfs een keer, toen het bijna sluitingstijd was, een rolstoel race gehouden door het park naar de uitgang. Ik heb echt een super weekend gehad en kijk er graag naar terug. Liefs”
Lisa (Deelnemer Disney 2010)

ResizedImage121138-IMG0135femke

“Ik vind peterpan een hele leuke vakantieclub, met een hardstikke mooi idee achter de hele reis. Ook heb hier veel steun aan omdat ik in eerste instantie alles van mijn ziekte gewoon achter me wilde laten. Maar sinds deze reis ben ik gaan inzien dit dit een prachtige gelegenheid is om alles met mede lotgenoten te delen en te verwerken! Ik vond het zo prachtig, alles wat we zagen, wat we deden en met wie ik allemaal om kon gaan. Ook heb ik leuke contacten met lotgenoten overgehouden en dat is natuurlijk prachtig! Heel erg bedankt! groetjes”
Femke (Deelnemer Disney 2010)