Menu

Bericht van de voorzitter

11 April 2012, Peter Pan Vakantieclub

Door Voorzitter Stichting Peter Pan Vakantieclub Wilco van Elk

Het is weer volop lente: de vogels zijn druk bezig met het bouwen van nestjes en de mannetjes proberen met hun zangkunsten indruk te maken op de vrouwtjes. Ook Peter Pan Vakantieclub bruist van energie om er weer een prachtig jaar van te maken!
We zijn alweer een tijdje bezig met de voorbereidingen van nieuwe belevenissen, zoals het weekend Disneyland Parijs voor jongeren met kanker van 13 t/m 16 april.

Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van het op orde krijgen van de organisatie. Met hulp van de toegewijde en professionele mensen van CISIS hebben we een reorganisatie doorgevoerd. Nu zijn we klaar voor de toekomst. Daarnaast hebben we in 2011 nog twee fantastische belevenissen neergezet: in oktober de reis naar Mallorca en in december het grote jubileumfeest naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan. In de Efteling was het een geweldig weerzien van 203 (oud) reisleiders, jongeren en stuurgroepleden die allemaal in de afgelopen jaren 15 jaar een stukje van ons grote avontuur hebben meebeleefd.

Onze reorganisatie heeft tot de nodige veranderingen geleid binnen de stuurgroep. Een aantal collega’s heeft om uiteenlopende redenen aangegeven te willen stoppen met het werk voor de stichting. Tegelijkertijd heeft een groot aantal nieuwe collega’s zich aangemeld om toekomstige avonturen mogelijk te maken. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat ik leiding mag geven aan deze fantastische groep enthousiaste transavianen. We voelen de energie stromen als nooit tevoren in de voorbereiding op de toekomst.

In deze nieuwsbrief blikken we terug op 2011 met de financiële verantwoording van onze (oud) penningmeester en een kort verslag van het fantastisch jubileum in de Efteling. Verder een terugblik op een fantastisch sponsorevent – de Forester Sterrendag. Dit evenement is maandag 9 april (tweede paasdag) georganiseerd door de zeer bevlogen Charles Kint en heeft plaatsgevonden op het terrein van SV RAP in Amstelveen.

We kijken uit naar de eerste twee evenementen van dit jaar waar de Peter Pan Vakantieclub bij betrokken is: de reis naar Disneyland Parijs aanstaand weekend en in juni het weekend Nederland naar Bruisend Brabant. Via Twitter en onze site houden we iedereen op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens deze belevenissen. Houd het allemaal in de gaten en geniet met ons mee!

Tot slot vraag ik uw aandacht voor het eerste in een reeks interviews met onze sponsors. Onze sponsors zijn ontzettend belangrijk voor ons. Zij maken het mogelijk dat wij jongeren met een ernstige ziekte een fantastische belevenis kunnen bieden. Wij willen deze grote supporters dan ook graag aan u voorstellen. In deze nieuwsbrief trappen wij af met de algemeen directeur van onze hoofdsponsor transavia.com: de heer Bram Gräber.

Ik wens u veel leesplezier en hoop u binnenkort bij een van onze activiteiten te mogen begroeten.

Wilco van Elk
Voorzitter Peter Pan Vakantieclub