Menu

15-jarig jubileum Peter Pan Vakantieclub

12 April 2012, Peter Pan Vakantieclub

Op 17 december 2011 beleefde de Stichting Peter Pan Vakantieclub een onvergetelijke dag. In het bijzijn van vele ‘Peter Panners’ – deelnemers zowel als reisleiders – vierden we ons 15-jarig jubileum in een zonnige Winter Efteling. Vanuit alle hoeken van het land werden vroeg in de ochtend jongeren met bussen opgehaald en keurig op tijd afgezet bij de Efteling. Meer dan 200 man stroomden in de loop van de ochtend het Applaus Theater binnen, dat voor die dag toepasselijk was omgedoopt tot Never Never Land.

Voor velen was het een geweldig weerzien, soms na lange tijd. De dag startte met een korte introductie door onze voorzitter Yvonne Remmits, die terugblikte op 15 jaar Peter Pan. Daarna waren er mooie woorden van transavia.com directeur Bram Gräber. Na koffie met gebak was het vervolgens tijd om in groepjes het park in te gaan.

Alle attracties werden gezamenlijk beleefd en keer op keer bezocht. De hele dag zag je overal in het park oranje Peter Pan rugtasjes: dat gaf een mooi gevoel van saamhorigheid!

De jongeren die eerder dat jaar naar Mallorca waren geweest, zagen ’s middags hun belevenissen terug op een film gemaakt door ons camerateam Orientation. Ook dit keer heeft het team weer een fantastisch verslag gemaakt! Pas toen het donker werd en de magen begonnen te knorren, kwamen de groepen weer allemaal bij elkaar voor een gezellig diner. Daarna was deze fantastische dag helaas ten einde en werd iedereen veilig per bus naar huis gebracht, een mooie belevenis rijker…
Het was een bijzondere dag met vele mooie momenten: deelnemers en reisleiders haalden herinneringen op en vonden elkaar weer. Graag willen we iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor deze geweldige belevenis. We zien uit naar de volgende 15 jaar!

Sanne Braam