Menu
Vrijwilligers

Yvonne Remmits

Yvonne Remmits

Penningmeester

Even voorstellen; mijn naam is Yvonne Remmits en ik ben werkzaam als manager HSE. Sinds 1995 ben ik in dienst en ik ben toen begonnen bij Marketing Research.

Vanuit die functie en mijn ervaringen als reisleidster met verstandelijk gehandicapten, heb ik de eer gehad om me met de opzet van de stichting Peter Pan vakantieclub bezig te houden. Met een paar mensen zijn we vervolgens om de tafel gaan zitten, hebben een haalbaarheidsonderzoek onder het personeel uitgevoerd en zijn toen, bij een positief resultaat, vrij snel van start gegaan. Binnen een jaar, in 1996, stond de eerst reis klaar en werd ik ook nog direct ingeloot om met deze eerste reis mee te gaan. Een betere voedingsbodem om enthousiast bij deze vrijwilligersclub betrokken te blijven kun je geloof ik niet hebben!

Sindsdien ben ik actief in de stuurgroep van Peter Pan en kan ik mijn steentje bijdragen om ieder jaar met een zeer enthousiast team en alle steun die we vanuit de organisatie en daarbuiten krijgen om belevenissen voor vele jongeren op te zetten. De reacties die je ieder jaar weer krijgt vanuit deze jongeren en van hun ouders is om stil van te worden. Het is niet alleen een belevenis van 1 week of weekend die je aanbiedt maar het blijkt veel meer te zijn. Er worden grenzen verlegd en heel belangrijk, lotgenotencontact gerealiseerd. Men kijkt terug op een fantastische reis en men heeft vriendschap voor het leven gekregen. Voor zoveel moois ben ik graag actief!