Menu
Vrijwilligers

Sam Gertsen

Sam Gertsen

Ik ben Sam Gertsen en werkzaam bij Transavia als contactpersoon voor onze zakelijke klanten. Voor Peter Pan zet ik mij in voor de werkgroep jongeren. Dat doe ik met een reden. Mijn grootste passie is reizen, daarom werk ik ook bij Transavia.

Echter ervaar ik zelf hoe lastig het is om met een ziekte te reizen. Toch weten we allemaal dat reizen een van de leukste dingen is om te doen. Het is dan super vervelend als je daar moeilijk van kan genieten door een beperking. Ik heb hier mee leren omgaan en ik wil dit graag overbrengen aan de jongeren. Waar kun je allemaal rekening mee houden, hoe bereid je je voor, waar moet je op letten en vooral wat éét je wel en niet.

Dat dit geluk (reizen) en ongeluk (ziekte) bij elkaar komen bij Peter Pan is een schot in de roos. Ik zet me daarom met intrinsieke motivatie in om een geweldige reis neer te zetten. Samen met de jongeren hoop ik het mooiste van reizen te kunnen ervaren: vriendschappen voor het leven, buiten je eigen wereld stappen en kijken hoe het er ergens anders aan toe gaat, heerlijk eten, ontspannen, lachen, noem maar op.

Mijn doel is om dit over te brengen aan de jongeren, waardoor zij ook misschien optimaal kunnen gaan genieten van reizen in het algemeen.