Menu
Vrijwilligers

Linda van Beek

Linda van Beek

Afdeling sponsoring? Dan kom je bij mij terecht! Ik ben Linda van Beek, een zeer enthousiaste Peter Panner. Ik ben sinds 2008 werkzaam als copiloot bij Transavia.

In 2010 ben ik voor het eerst als begeleider mee geweest met de weekreis naar Mallorca en heb kunnen ervaren hoe belangrijk het is voor jongeren om een week zichzelf te kunnen zijn met lotgenoten die in een soortgelijke situatie zitten. Gesprekken over ervaringen met bepaalde medicijnen, problemen waar misschien toch oplossingen voor zijn en even een week lang begrip krijgen voor je vermoeidheid of andere beperkingen, geven de jongeren een echte boost om er weer tegenaan te kunnen. Er ontstaan vriendschappen voor het leven!

Dit is zo’n goed doel, dat ik het echt leuk vind om me hiervoor in te spannen en er voor te zorgen dat de kosten voor deze belevenissen zo laag mogelijk blijven, zodat er zoveel mogelijk jongeren zo’n belevenis mogen ervaren! Dit kan natuurlijk alleen met giften van particulieren en hulp van bedrijven, zoals Transavia (o.m. vliegtickets) en reisorganisaties, maar ook rolstoelverhuurders, catering bedrijven, fotoboeken printers etc. etc. Naast steun in middelen, is financiële steun ook altijd welkom!

Heeft u een leuk idee hoe u of uw bedrijf ons kan steunen, neem dan zeker contact met ons op!