Menu
Vrijwilligers

Joris Wenderich

Joris Wenderich

Ik ben Joris Wenderich en sinds 2008 werkzaam bij Transavia. Eerst op onze safety-afdeling, nu bij ons Operations Control Centre. Hier help ik mijn collega’s hun werk zo goed mogelijk uit te voeren door te kijken naar hoe we dingen beter en slimmer kunnen doen. Als ik niet aan het werk ben, maak ik graag foto’s en maak ik muziek met mijn band.

In 2013 kreeg ik de kans om als reisleider mee te gaan naar Mallorca. Een fantastische ervaring! Ik was daar zo van onder de indruk dat ik me daarna meteen als vrijwilliger heb aangemeld bij de stichting. Als onderdeel van de werkgroep communicatie heb ik mij bezig gehouden met (o.a.) de website en de foto’s. Sinds eind 2018 heb ik een rol in het bestuur van Peter Pan gekregen.

Elke keer dat wij een reis organiseren weet ik weer waarom ik dit doe. Het is geweldig om te zien hoe de individuen, die op de kennismakingsdagen nog wat verlegen binnenkomen, als hechte groep na een reis weer terugkomen. Iedereen met zijn eigen verhaal en ervaringen maar wel samen, met Peter Pan.