Menu
Vrijwilligers

Arjan van den Boom

Arjan van den Boom

Ik ben Arjan van den Boom, ik ben getrouwd en sinds 2006 de trotse vader van een zoon. Ik werk sinds 2006 bij de technische dienst van Transavia waar ik operationeel coördinator ben en de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en inspecties op vliegtuigen indeel. Als ik niet aan het werk ben, zit ik regelmatig op de racefiets voor een rondje door West-Friesland.

In 2012 heb ik mij na lang twijfelen voor het eerst opgegeven om als reisleider met Peter Pan mee te gaan. Ik ben dat jaar ook geselecteerd en mee geweest naar Mallorca voor een onvergetelijke ervaring, voor de jongeren maar ook voor mij! Sindsdien ben ik inmiddels meerdere malen mee geweest en met de daarbij opgedane ervaring help ik tegenwoordig ook bij de voorbereiding van nieuwe reisleiders voor hun onvergetelijke reis. Erg leuk allemaal, vooral als ik weer zie wat er met jongeren gebeurt als je ze samen met een groep lotgenoten op vakantie laat gaan.

Ik hoop me nog lang in te kunnen zetten voor Peter Pan en nog veel jongeren op reis te zien gaan. Oh ja, en als het even kan, af en toe zelf ook weer mee op reis!