Menu
PortAventura 2022

De Reisleiders

De Reisleiders

26 April 2022, Peter Pan Vakantieclub

Eindelijk!! Na 2 jaar geen reizen te hebben kunnen maken door Corona, gaan we binnenkort weer een mooie reis maken naar PortAventura. We willen je alvast kennis laten maken met onze reisleiders die mee zullen gaan om alles in goede banen te leiden en de jongeren te ondersteunen waar nodig.

Jennifer Bouma


Mijn naam is Jennifer Bouma, ik werk als Purser in de cabine bij Transavia. Samen met mijn echtgenoot Fred woon ik in Bant, een klein dorpje in de Noordoostpolder boven in Flevoland. Wij hebben een zoon Max van 22 en een dochter Demi van 20 jaar oud die beide niet meer thuis wonen. Ik heb heel veel plezier in mijn werk bij Transavia. Vooral omdat elke dag weer anders is. De afwisseling van bestemmingen, passagiers en collega’s maakt het werk voor mij leuk.

In mijn vrije tijd heb ik verschillende hobby’s. Hardlopen en in open water zwemmen vindt ik erg leuk en ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ook hou ik ervan om lekker in ons huis en tuin aan te rommelen. Ik heb altijd wel een projectje waar ik mee bezig ben om het gezellig te maken. Verder houden we van lekker eten, om zelf te koken voor familie of vrienden, maar we gaan ook graag uit eten!

Ik heb erg veel zin om met deze Peter Pan reis mee te gaan! Het lijkt me fantastisch om een bijdrage te leveren aan mooie vakantie herinneringen voor een groep jongeren die minder snel met leeftijdsgenoten erop uit kunnen gaan.

Ik ben een zorgzaam type met een luisterend oor. Ik hou van gezelligheid en ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen. We gaan er samen een mooie reis van maken!

Tot snel!

Miriam Hoekstra


Al jaren wilde ik een keer mee met Peter Pan Vakantieclub en vorig jaar was het eindelijk zover, ik was ingeloot voor de reis naar Palma de Mallorca… maar de reis ging niet door ☹ Gelukkig was daar de oproep voor Port Aventura en ik had geluk, ik mag met jullie mee!

Ik ben Miriam Hoekstra, wordt elk jaar 29 en ben trotse moeder van 2 dochters van 8 en 13 jaar, Beaudine en Danique. Ik woon aan de rand van Bussum, in de Hilversumse Meent en werk al sinds 1999 bij Transavia. Tot een jaar geleden combineerde ik werken in de cabine als stewardess/purser met een kantoor functie, nu werk ik alleen nog maar op kantoor en ben ik Quality Engineer op de Safety, Quality Assurance & Security afdeling.

Ik kan niet tegen stilzitten dus in mijn vrije tijd doe ik aan paardrijden, daarnaast kan ik sinds een half jaar heerlijk mijn frustraties kwijt bij kickboksen en ga ik graag bijkletsen, eten enz met vriendinnen. Tevens ben ik, sinds 2016, een vaste vrijwilliger, met een staf functie als vrijwilligers coördinator, bij de Stichting Hoogvliegers, waar kinderen van 7 tot 17 de doelgroep is. Juist daarom leek de komende reis mij leuk, qua leeftijd volgen jullie de doelgroep op, die mij al bekend is.
Ik vrees wel dat jullie mij af en toe moed in zullen moeten spreken als ik al die achtbanen zie op internet.. ik durf wel, maar die eerste stap en die hoogtes… brrr mijn hoogtevrees zal vrees ik soms zijn kop gaan opsteken. We gaan er wat mij betreft een heerlijk feestje van maken in Spanje!

Roza Langkun

Hallo iedereen ik ben Roza.

Ik woon in het hartje van Amsterdam en ben 5 jaar werkzaam bij Transavia als stewardess.

Wat fijn dat wij dit eindelijk weer kunnen organiseren!

Toen ik hoorde waar de reis naartoe gaat werd ik meteen enthousiast.

Ik ken de omgeving goed omdat ik er heb gewoond en ik spreek de taal. Dus dat gaat helemaal goed komen.

Tot snel!

Lisa Nollé


Mijn naam is Lisa Nollé. Ik ben 28 jaar oud en woon samen in Kerkrade (Zuid-Limburg) met mijn vriend en 6 huisdieren (2 hondjes, 2 cavia’s en 2 konijntjes). Zorgen zit in mijn bloed.

Ik ben pas sinds kort (weer) in dienst bij Transavia. In 2017 heb ik een seizoen gevlogen, door privé redenen gestopt, in 2020 weer terug en helaas door corona weer moeten stoppen, maar hier ben ik dan weer!

In 2020 had ik al het voornemen om mij voor een Peter Pan reis aan te melden en nu ik 2 jaar later weer terug ben, ga ik dit ook waarmaken.
Waarom ik graag mee wil? Ik heb een familielid van mijn leeftijd met autisme en ik begeleid hem inmiddels al 11 jaar met heel veel plezier bij vrijetijdsbesteding. Deze dagen plan ik buiten mijn reguliere baan om. Het gaat dan om uitjes naar een pretpark of dierentuin, maar ook bij een middagje knutselen of bakken of iets dergelijks.

Nu lijkt het mij dan ook mooi om binnen de Peter Pan club een zorgtaak op mij te nemen en er samen met de jongeren een fantastische reis van te maken!

Bastiaan Witte


Hoi! Ik ben Bastiaan, maar iedereen noemt mij gewoon Bas. Ik ben 26 en woon samen met mijn vrouw in Amsterdam. Na eerder een hele leuke stage, werk ik sinds 2021 bij Transavia op de data afdeling als Data Engineer.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst op reis, daarom vind ik de Peter Pan Vakantieclub een super goed en leuk initiatief! Eindelijk mogen we weer op reis, en ik heb er dan ook heel veel zin in 🙂