Menu
PortAventura 2019

Dag 2 Port Aventura

Dag 2 Port Aventura

10 May 2019, Peter Pan Vakantieclub

Wow! Wat een dag! Vanaf 10 uur konden we in het park en we gingen direct naar de spannendste achtbaan, de Dragon Khan. Na veel loopings, kurkentrekkers en snelheid kwam (bijna) iedereen met een enorme adrenalinestoot naar buiten.

In ons enthousiasme waren we echter vergeten om de bandjes voor de Fast-Lane op te halen, dus toen konden we weer terug naar het begin van het park… maar daardoor wisten we meteen de weg en konden we de rest van de dag zonder wachtrijen de attracties in.

Rond half 2 gingen we naar het Chinese buffet waar we konden kiezen uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten; heerlijk!

Na de lunch hebben we de groep opgesplitst; het ene gedeelte ging nog naar een achtbaan en vervolgens lekker chillen aan het zwembad bij het hotel, terwijl het andere gedeelte zoveel mogelijk attracties in korte tijd probeerden. Dus terwijl de helft van de groep bommetjes maakte in het zwembad, werd de andere helft minstens zo nat in de boomstammen. De attracties zijn erg spectaculair en het woord “wow” is minstens 100 keer gevallen.

Nu zitten we met z’n allen even bij te komen met een drankje en een hapje bij het hotel, voordat we om 8 uur weer aanschuiven bij het buffet. Een geslaagde dag, en morgen wordt het minstens zo leuk!

img_5310.jpg
img_5310.jpg