Menu

Tweede Paasdag ForEster Sterrendag!

2 April 2012, Peter Pan Vakantieclub

Op 9 april tweede paasdag aanstaande zal het op de velden van voetbalvereniging SV RAP te Amstelveen een drukte van belang zijn met vele sterren uit de voetballerij en de TV wereld. Een indrukwekkende line-up van prominenten zal zich tijdens het voetbaltoernooi in het zweet werken. Zo zullen Ali B (onder voorbehoud van blessure), Yes-R, Arie Koomen, Bas Muijs, Sascha Visser, Charly Luske, Koert-Jan de Bruijn, Rob Geus en Casper van Bohemen zich gaan inzetten voor de sportieve eer en natuurlijk voor het goede doel: onze Peter Pan Vakantieclub. Ook zullen er de nodige (oud-)voetbalsterren acte de presence geven, zoals Rob en Richard Witschge, Yannis Anastasiou, Peter Houtman, Glenn Helder en Jan Vennegoor of Hesselink. Het belooft een mooie dag te worden, en iedereen is van harte uitgenodigd om te genieten van de wedstrijden en de optredens van o.a. Robert Leroy.

De toegang voor deze leuke familiedag is geheel gratis. De opbrengst van deze dag komt voor een groot gedeelte ten goede aan de Peter Pan Vakantieclub.

Het Ester Fonds is opgericht ter nagedachtenis aan Ester Kint. Ester is werkzaam geweest bij transavia.com en heeft als reisleidster een van de reizen van de Peter Pan Vakantieclub mogen begeleiden.

Op 13 april 2004 overleed Ester plotseling op 29-jarige leeftijd. Ester heeft veel gereisd maar gaf vlak voor haar overlijden aan dat de reis met zieke jongeren haar mooiste reis was geweest. Mede door dit gegeven is het Ester Fonds opgericht ter ondersteuning van de Peter Pan Vakantieclub.

Ga voor meer informatie naar de Facebook pagina van ForEster Sterrendag.