Menu

Today…

8 October 2014, Peter Pan Vakantieclub

Van onze correspondent Stan

Vanochtend vertrokken we om 11:30 met de boot, Bas kon er helaas niet bij zijn omdat hij geholpen moest worden aan zijn knieschijf, Jenny kon ook niet mee omdat ze Bas moest verplegen.

De zon scheen volop en daarom was het lekker om nog even te zonnen op het dek van de boot.

Na een tijdje varen was het tijd om een plons te maken in een nabij liggende baai. Sommigen bleven lekker relaxen op de boot terwijl andere gingen badderen in het water.

Na een paar uur in de baai gelegen te hebben was het dan toch weer tijd om richting land te gaan. Er werd nog het een en ander geshopt, gedronken en ijs gegeten. Hierna was het tijd om weer terug naar het hotel te gaan.

Tijdens de terugreis in de bus was er een goede stemming, onze eigen Yoor zong (op aandringen) nog een liedje en deed nog een leuke audiotour door het plaatselijke dorp.

Toen we weer bij het hotel aankwamen ging ieder weer zijn eigen gangetje, de een lag aan het zwembad en de ander lag in zijn hotel kamer.

Om 19:00 was het weer tijd voor het diner. Na het diner kregen we uitleg over het dierengeluiden spel. Elke begeleider had één dierengeluid, ze waren verspreid rondom het hotel.

Ik zat met Tim, Marian, Vera, Max, en Iris in groep 2. Het hotel leek net een dierentuin, overal hoorde je geluiden.

We vonden een leeuwin die haar stem verloren was, en een stokstaartje die alleen maar stokje kon zeggen. Een panda die de weg kwijt was en zich daarom in de boom verstopte.

Na een tijdje hadden we ze allemaal gevonden en keerde we terug naar de verzamelplaats.

Toen de uitslag. Groep 1 had gewonnen.

Kortom, het was een leuke, zonnige en gezellige en dierlijke dag.

Groetjes,

Stan van de Ven