Menu

Sponsorwedstrijd voor Peter Pan

28 August 2007, Peter Pan Vakantieclub

Maandagavond 27 augustus 2007 is een benefiet voetbalwedstrijd gespeeld tussen het vriendenelftal Forester ’04 en het World Master team, bestaande uit oud-Oranje spelers. De wedstrijd werd georganiseerd door Charles Kint en Peter Scheltus, die al langere tijd zeer bijzondere sponsors zijn van Peter Pan. Na het overlijden in 2004 van dochter en vrouw Ester Kint, transaviaan en oud-reisleidster van Peter Pan, hebben zij het Ester Fonds opgericht. Het Ester Fonds heeft ten doel onder meer Peter Pan Vakantieclub financieel of op andere wijze te ondersteunen.

De wedstrijd startte spannend. Bekende voetbalnamen als René van de Kerkhof, Glenn Helder en Gerrie Mühren zijn nog steeds goed in vorm en hoewel het vriendenelftal van Peter Scheltus goed weerstand bood en het eerste doelpunt maakte, domineerde uiteindelijk het World Master team en wonnen zij de wedstrijd met 3-1. Na afloop vond op het veld de overhandiging van de check plaats aan het bestuur van Peter Pan.

Met de hulp van oudgedienden van het Nederlands elftal en de leden van voetbalclub “ter Leede” is een bedrag van €10.000 opgebracht. Peter Pan vind het bijzonder dat zoveel mensen zich voor de stichting hebben willen inzetten. Wij zijn ontzettend dankbaar dat mensen als Peter Scheltus en Charles Kint zich met veel energie hard willen maken voor onze stichting.

ResizedImage400300-PeterPanchequeEstherfonds2

V.l.n.r. Yvonne Remmits, Edwin Kroese, Sander Mesman, Peter Scheltus, Charles Kint, Cornelie Buitink, Martien Kroon