Menu

Peter Pan reis naar Mallorca 2021 geannuleerd

19 August 2021, Peter Pan Vakantieclub

Op 25 september 2021 zou de eerste Peter Pan reis van dit jaar naar Mallorca weer plaatsvinden. Gezien de onzekerheden die het reizen in corona tijd met zich meebrengt heeft het bestuur het moeilijke besluit genomen om deze reis te annuleren. Het garanderen van een veilige reis voor de jongeren, hun ouders en Transavia collega’s staat voorop.

Ondanks de teleurstelling kijkt het team van Peter Pan hoopvol naar de toekomst. Collega’s en jongeren die zich hadden aangemeld kunnen op een ander moment deelnemen aan de reis.

De stuurgroep van de Peter Pan Vakantieclub blijft achter de schermen hard werken aan het organiseren van toekomstige prachtige belevenissen.

Bestuursvoorzitter Wilco van Elk, geeft aan dat er nog andere geweldige evenementen op de planning staan.

Wilco: “Dit jaar staat ons jubileumfeest gepland in november voor oud reisleiders,-stuurgroep leden en voor jongeren die de laatste 6 jaar met ons op reis zijn geweest. Voor 2022 liggen er weer vier prachtige reizen in het verschiet waarin we anders dan andere jaren direct in Januari 2022 aftrappen met een geweldige wintersportreis naar Oostenrijk in samenwerking met de collega’s van Sunweb.”

mallorcageannuleerd
mallorcageannuleerd