Menu

Peter Pan reis 2008 weer thuis

9 October 2008, Peter Pan Vakantieclub

Op zondag 05 okober 2008 zijn onze jongeren en reisleiders weer veilig gearriveerd op Schiphol, het einde van een fantastische vakantieweek. In ’t vliegtuig waren de gevoelens al gemengd: ” we willen niet terug!”, “kunnen we omkeren!”, ” Ik ga jullie zo missen!”. Een greep uit de uitspraken van jongeren. Natuurlijk vonden ze het fijn om weer naar ouders,broertjes en zusjes terug te gaan, maar het besef dat de mooie vakantie bijna ten einde was, veroorzaakte veel traantjes (ook bij de reisleiders).

Na de landing van de Boeing 737 van transavia.com, snel de bagage ophalen en de eerste blikken uitwisselen met de afhalers achter ’t glas. Nog even een laatste “Group-hug” en dan naar de familie. Gelukkig geen definitief afscheid, want er komt nog een reunie aan. Daar kunnen we de foto’s uitwisselen en daar zal natuurlijk de film worden getoond, gemaakt door Jeroen en Arlet van Orientation. Een mooi vooruitzicht en een troost voor de Kreta-gangers.

Gedurende de reis is er dagelijks verslag gedaan van alle avonturen, voor alle geinteresseerden leuk om even een indruk op te doen onder huidige reis reisverslagen.