Menu

Peter Pan 13 jaar!

19 June 2009, Peter Pan Vakantieclub

Verjaardag!

Vandaag is Stichting Peter Pan Vakantieclub 13 jaar oud geworden. Al 14 mooie reizen hebben wij vanaf 1996 mogen beleven, samen met transavia.com-medewerkers die mee zijn geweest op deze reizen als reisleider of zich hebben ingezet in het bestuur van de stichting. Vele mooie herinneringen zijn er ontstaan door en voor jongeren herstellende van of nog vechtend tegen een ziekte en/of handicap. Uit reacties die wij nog steeds mogen ontvangen van hen blijkt dat zij hun “Peter Pan’-reis niet zijn vergeten en met veel plezier hier aan terugdenken.

Dit plezier hadden wij hen niet kunnen geven, zonder de inzet van Transavianen, die niet alleen door middel van hun tijd maar ook door donaties van geld en/of vakantiedagen, deze beleving mogelijk hebben gemaakt! Bedankt hiervoor!
Ook onze sponsoren willen wij hartelijk bedanken voor hun geldelijke bijdrage of hun sponsoring in de vorm van goederen. Zo met z’n allen vormen wij een sterke club.

In maart jl. zijn wij al met 17 jongeren met of herstellende van kanker naar Disneyland Parijs geweest. Een geweldige 4 daagse reis naar een Magische wereld. Een eerste stap van de stichting om niet één maar meerdere reizen per jaar te organiseren en zo nog meer jongeren de “Peter Pan”-ervaring mee te kunnen geven.

In september/oktober van dit jaar gaan wij op pad met 40 jongeren met een spierziekte. In samenwerking met Vereniging Spierziekte Nederland (VSN) en ziekenhuizen zijn wij momenteel jongeren aan het werven. De reisleiders zijn al twee keer bij elkaar gekomen op Schiphol Oost om goed voorbereid te worden voor deze reis. Reisorganisatie Thomas Cook heeft aangeboden om de accommodatie te sponsoren. Zij zijn nu hard op zoek naar een leuke accommodatie op een gezellige bestemming. Meer nieuws hierover later.