Menu

Music Quizzzzzz

1 October 2013, Peter Pan Vakantieclub

TEAM 2: Jacky, Mathijs, Dian, Jeffrey en Irene

Wat was de eerste clip die MTV uitzond? Wat is de gemiddelde leeftijd van de Rolling Stones? Op onder andere deze vragen werd de Panners om een antwoord gevraagd. In een achttal teams van vijf personen stond de maandagavond in teken van muziek. In de hotel discotheek stonden DJ Walter en zijn compagnon de hits aan elkaar te draaien, MC Vanja praatte de avond aan elkaar. Drie spelrondes bepaalde welke groep er uiteindelijk met fantastische prijzen naar de kamer ging!

MC Vanja

Ronde 1 was de ’10 seconde intro’ ronde. Aan de hand van een klein stukje moesten de panners raden om welk nummer het ging. Vandaag van Bakermat was voor de meeste geen probleem, maar Led Zeppelin, wie?!??! die moest wel een aantal keren opnieuw gedraaid worden. Aan de leiding team 1 met één punt verschil gevolgd door team 5!

Ronde 2 was de ‘weetjes’ ronde. Weten jullie nog hoe het legendarische popprogramma van Ad Visser heette? Of noem even 4 voornamen van de boys van 1D. (Als de afkorting je niets zegt, probeer dan ook maar niet te antwoorden) Knappe inhaal race van team 3, met een verschil van één genaderd tot de gedeelde top 1 van team 1 en 5.

Ronde 3 zou de beslissing gaan leveren in deze spannende strijd! ‘de vragen bij een nummer’ ronde. Aan de hand van een geluidsfragment werden een drietal vragen gesteld.

De winnaar van de ‘I love Mallorca’ armbanden ging uiteindelijk naar Team 1: Ingmar, Pien, Denise, Annalisa en Renske gefeliciteerd!