Menu

Kickstarter campagne KonneKt

8 October 2014, Peter Pan Vakantieclub

Stichting Peter Pan Vakantieclub schenkt graag aandacht aan dit initiatief van een zoon van een oud-Peterpanner:

Sommige kinderen moeten vanwege hun ziekte geïsoleerd verpleegd worden. Hoewel samenspel erg belangrijk is, kunnen ze dan op geen enkele manier samen met andere kinderen spelen. Daarom ontwierp Job Jansweijer een spel waarmee waarmee geïsoleerde kinderen nu tóch samen kunnen spelen op het raam tussen hun kamer en de gang. Door vormpjes op het raam vast te maken met zuignapjes en magneetjes kunnen ze bijvoorbeeld boter kaas en eieren of vier op een rij spelen, maar ook een fantasiewereld met een jungle en draken maken! Klik hier voor een filmpje en meer foto’s van KonneKt.

Om KonneKt nu in productie te kunnen nemen is er een Kickstarter campagne gestart waarmee ook 100 spellen aan 100 ziekenhuizen gedoneerd zullen worden. Onder de ziekenhuizen die al aangegeven hebben KonneKt graag te gebruiken zijn het AMC Amsterdam, het VUmc, het UMC Groningen, het UMC Utrecht, het Leiden UMC en het UMC st. Radboud

Via www.konnektplay.nl/kickstarter kunt u bijdragen aan de realisatie van het spel door zelf een spel te kopen of er een weg te geven. Dat kan vanaf €20. Een volledig spel kost €125 euro. In totaal is er €30.000 nodig om het spel echt in productie te nemen.