Menu

Schrijf je in voor de Dam tot Dam loop 2023

5 April 2023, Peter Pan Vakantieclub

Beste hardloper,

Het wordt tijd om weer lekker te gaan trainen voor de 37ste Dam tot Dam loop!

Op zaterdag 16 september 2023 zal ’s avonds de 5 EM (Engelse Miles) (ongeveer 8 km) gelopen worden en op zondag 17 september 2023 de 10 EM (ongeveer 16 km).

Meelopen in een team van Peter Pan Vakantieclub maakt de Dam tot Dam loop extra bijzonder. Het is super om onze mooie stichting nóg meer naamsbekendheid te geven én je steunt de stichting door minimaal 25 Euro aan sponsorgeld op te halen. Om dit sponsorgeld op te halen, krijg je een persoonlijke Tikkie link om al je kennissen, vrienden en familie jou te laten sponsoren. Hiermee komt het geld direct op de bankrekening van Peter Pan en heb je daar zelf geen omkijken meer naar. Heel makkelijk dus!

De loper met het hoogste sponsorgeld en werkzaam bij Transavia, mag in overleg mee als reisleider met een Peter Pan reis en werk je niet bij Transavia, kun je een heel mooi pakket tegemoetzien met mooie goodies.

Dit jaar kunnen we als Goede Doel vanaf 3 april startnrs kopen. Heb je zin om je in te spannen, geef je dan snel op via het inschrijfformulier.

Handig om te weten:

Inschrijfgeld Dam tot Dam:
5 EM 39,50 Euro
10 EM 52,50 Euro
Sponsorgeld voor Peter Pan Vakantieclub:
Minimaal 25 Euro

Wat krijg je hiervoor?
Een prachtig origineel hardloop shirt van Peter Pan Vakantieclub (collectors item), goodie bag met diverse mooie produkten, heel veel gezelligheid en indirect een super goede conditie!

Dam_tot_Dam_2022
Dam_tot_Dam_2022