Menu

In Memoriam

9 March 2018, Peter Pan Vakantieclub

 width=Vandaag werden we opgeschrikt door het nieuws dat dhr. Peter Legro, oud-topman van Transavia, inspirator, sponsor, vriend en lid van de raad van eer van de Stichting Peter Pan Vakantieclub, na een kort ziekbed is overleden.

In 1995 was er project bij Transavia waarbij een groot deel van het personeel meedacht over de toekomst van Transavia.

Dit gegeven onderschrijft al zijn grote liefde voor- en zijn geloof in ZIJN mensen.

In een van de groepen ontstond het idee voor de Peter Pan Vakantieclub. “Het idee was om met onze fantastische collega’s, samen met partners uit de reisbranche, vakanties te organiseren voor ernstig zieke jongeren voor wie op vakantie gaan geen vanzelfsprekendheid is”.

Dhr. Legro was vanaf de eerste minuut enorm enthousiast en heeft dit enthousiasme en de belangstelling voor het wel en wee van de Stichting tot het laatste moment getoond.

Iedere keer als wij elkaar spraken was er altijd de warme betrokkenheid en oprechte belangstelling voor de Stichting. Mede dankzij zijn geloof in ons en zijn steun zijn we inmiddels 22 jaar verder en hebben we meer dan 1000 jongeren, hun ouders en al onze lieve collega’s die deze reizen begeleid hebben, een onvergetelijke reis en herinnering gegeven.

Wij zijn hem veel dank verschuldigd en zullen hem altijd met heel veel liefde en dankbaarheid herinneren.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel kracht en sterkte om dit grote verlies een plek te geven.

Namens het bestuur en de stuurgroep,
Wilco van Elk,
voorzitter Stichting Peter Pan Vakantieclub