Menu

Hiep Hiep Hoera! Stichting Peter Pan Vakantieclub bestaat 18 jaar!

19 June 2014, Peter Pan Vakantieclub

Het idee voor onze stichting ontstond in 1995 toen een medewerker van Transavia met het idee kwam om de kennis, ervaringen en contacten in de reisbranche te benutten om jongeren te helpen die niet in staat waren om zelf op vakantie te gaan. Toen een onderzoek onder alle Transavia medewerkers uitwees dat er voldoende enthousiasme en een financiële basis aanwezig was voor dit project, gingen we van start.

Met de steun van de Transavia directie op de achtergrond, werd de Stichting Peter Pan Vakantieclub op 19 juni 1996 officieel een feit. De statuten werden opgesteld en de stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel waardoor de stichting een onafhankelijk rechtspersoon werd.

In de afgelopen 18 jaar heeft de stichting veel mooie dingen mogen doen, bekijk hier een paar leuke feiten.

Wij zijn natuurlijk nog lang niet klaar met onze missie en we kijken hoe we onze reizen nóg leuker kunnen maken en hoe we steeds meer jongeren een zorgeloze vakantie kunnen geven.

Onze sponsoren hebben ieder op hun eigen en unieke manier in de afgelopen jaren een grote rol gespeeld in het mogelijk maken van onvergetelijke belevenissen.

De stichting zou niets zijn zonder de tomeloze inzet van iedereen die mee heeft geholpen in de afgelopen jaren. Zonder deze inzet zou dit allemaal niet mogelijk zijn geweest… Iedereen heel erg bedankt!

Graag benadrukken we dat onze Stichting van 18 jaar wordt maar Peter Pan zelf blijft natuurlijk voor altijd jong…