Menu

Een geslaagde Kennismakingsdag

25 September 2007, Peter Pan Vakantieclub

15 september was het dan zover !!! De kennismakingsdag van de Peter Panners.
De reisleiders en de stuurgroep waren al om 11.00 uur aanwezig om alles klaar te zetten voor deze leuke maar ook spannende dag … Wat gaat er allemaal gebeuren, wie zit er in je groepje, bij wie zit ik op de kamer, wat gaan we doen op reis ???

Wat moeten we nu eigenlijk allemaal doen ? Tafels moeten in groepjes neergezet worden met voldoende stoelen voor iedereen om op te zitten. Er kwamen snoepjes en koekjes op de tafels te staan, maar die moesten natuurlijk eerst even uitgebreid getest worden door een aantal dames van de reisleiding en onze assistente Sam (die kleine dame achter de kantine kassa) !! Er moest allerlei apparatuur klaar gezet worden voor de presentatie e.d. Er moest natuurlijk tussendoor ook nog gegeten worden anders zouden derest van de Peter Panners en aanhang ’s middags niks aan ons hebben als wij allemaal knock out op de grond zouden liggen van de honger hahahaha.

Nog even snel de laatste puntjes op de I en de laatste sigaretjes voor de rokers onder ons en dan stromen de jongeren langzaam binnen en gaat het feest beginnen. Want dat moet het tenslotte voor ons allemaal worden,
een groot feest !! In begin was het allemaal wat onwennig maar toen het ijs eenmaal was gebroken hebben we allemaal gezellig met elkaar gekletst en elkaar wat beter leren kennen, voor zover dat kan in zo’n korte tijd natuurlijk.

Iedereen werd ingedeeld in groepjes. Zo hadden we Peter Pan, de schaduw van Peter Pan, Tinkerbell, Wendy, De Indianen, Nana, Tik Tak, De Slimme Jongens, Kapitein Haak en Tijgerlelie. Nadat iedereen compleet was kregen we de corporate video te zien en werd er een presentatie gehouden door Cornelie, Yvonne, Arjan (programmacoördinator PP reis) en Axel (groepscoördinator PP reis). Iedereen was inmiddels een beetje beter bekend met waar Peter Pan vakantieclub voor staat, dus gingen we de praatjes houden. Eerst met de ouders, tijdens deze gesprekken gingen de jongeren in Mock-Up waar ze een demo gaven aan elkaar en als echte stewards en stewardessen drankjes en chips uitdeelde.
Toen de praatjes met de ouders voorbij waren werden de rollen omgedraaid. De ouders hebben alleen niet in de Mock-Up gezeten, zij hebben de andere Peter Pan film gezien.

Toen iedereen zich weer verzameld had in de kantine van Schiphol Oost was er nog tijd voor een drankje en een kleine versnapering. Er werd een afscheidswoordje gehouden. Er werden bloemen uitgereikt aan Marieke van Club Med (onze sponsor voor deze reis), aan Puk die de catering verzorgde samen met haar dochter Sam, en Charles Kint de oprichter van het Ester Kint fonds.

Toen alle ouders en jongeren waren vertrokken heeft de stuurgroep samen met de reisleiding de dag nog doorgenomen en alle rotzooi weer opgeruimd…

Al met al een zeer geslaagde dag !!

Bij deze een kleine impressie wat de reisleiders van deze dag vonden.

Arie Pruijssen – In de rol van Peter Pan

Helaas ben ik afgelopen zaterdag 15 september niet aanwezig geweest op de kennismakingsdag., Wel heb ik heb gehoord dat de dag een groot succes is geworden en dat iedereen onwijs veel zin heeft in de reis.
Ik hoop dat al jullie vragen over de reis beantwoord zijn en dat we er een leuke week van gaan maken.
Tot snel!

Rogier van de Vorst – In de rol van Nana

Vanaf de 1e bijeenkomst voor de reisleiders heb ik erg uitgekeken naar de kennismakingsdag met de jongeren (& ouders) die met ons mee gaan. Wie zijn ze, wat doen ze, hebben ze er net zoveel zin in als ik? De groep Nana is in ieder geval erg enthousiast en ik weet nu zeker dat we een geweldige tijd tegemoet gaan. Ik vond het een geslaagde dag waarbij ik bovendien veel heb gehoord en geleerd. Ik kan niet wachten tot de 30e!!! Tot dan…..

Charlotte Mus – In de rol van Tinkerbell

De kennismakingsdag vond ik heel erg gezellig. Ik vond het fijn om jullie allemaal te ontmoeten. Ik heb super veel zin om op reis te gaan !!! Tot de 30e

Madelon Boonacker – In de rol van Tik Tak

Spannend om de ouders te spreken die vertrouwen hebben in Peter Pan en hun kind “zomaar” meegeven voor een week in het buitenland.
Ik vond het erg prettig dat mijn “TikTak” groepje compleet was. De jongeren weten nu met wie ze de kamer gaan delen en ook de ouders hebben met elkaar kennis gemaakt. Alle vragen zijn gesteld en gelukkig ook beantwoord.
We hebben allemaal even veel zin in deze reis en gaan er wat moois van maken.

Inge de Groot – In de rol van de Indianen

Het was erg leuk om jullie nu eindelijk in ‘real life’ te zien! Wel een beetje spannend
natuurlijk… Je weet nl nooit hoe de klik zal zijn. Maar ik denk dat we met zijn allen
een leuke groep zijn en dat we er met zijn allen een fantastische week van
gaan maken!!! Allemaal tot de 30e!!!

Natascha Alvarez – In de rol van de Schaduw …

Echt een zeer geslaagde dag !!! Ik heb zelf een heel leuk groepje … helaas heb ik de anderen niet helemaal meegemaakt maar dat gaat tijdens de reis helemaal goed komen.
Ik heb er super veel zin in ! Tot de 30e

Anneloes Menger – In de rol van Kapitein Haak

15 september was het dan eindelijk zover; op de kennismakingsdag van Peter Pan heb ik “mijn” 4 jongeren (Danique, Lindy, Jasper en Bastiaan) en hun ouders ontmoet. Eerst heb ik met de ouders gesproken en hierna met de jongeren zelf. Het was erg leuk de ouders en de jongeren beter te leren kennen! De dag ging snel om (time flies when you’re having fun!) en ik heb nu nog meer zin om zondag op het vliegtuig richting Turkije te stappen, het wordt super!!

Margreet de Jong – In de rol van Tijgerlelie

Ik vond het best spannend de jongeren en hun ouders te ontmoeten. Wat staat me te wachten, hoe ziek zijn ze ,klikt het wel tussen de jongeren en mij, kortom honderdduizend vragen. Zodra ik de eerste jongere met haar ouders had ontmoet was dat over. Helaas kon Rodney niet komen maar hij gaat wel mee op reis. De dames in mijn groepje keken eerst een beetje de kat uit de boom maar hadden elkaar toch snel gevonden. Amit is er helemaal klaar voor. De ouders waren stuk voor stuk laaiend enthousiast. Soms vroeg ik mij af wie er nu eigenlijk op vakantie gaan, de ouders of de jongeren. Al met al een leuke maar vooral ook informatieve dag

Paulien Aartsma – In de rol van Wendy

Zaterdag was wel een spannende dag,zeker omdat iedereen nog een beetje de kat uit de boom kijkt.Wie er mee gaan en wat wij van de jongeren en ouders willen weten en andersom.Maar nadat het ijs gebroken was denk ik dat iedereen er wel heel veel zin in heeft en uitkijkt naar de 30e.

Evert-Jan Cornet – In de rol van de Slimme Jongens

Hoi vrienden van Peter Pan.. was leuk om jullie bijna allemaal te ontmoeten.. leuk om op te merken dat iedereen echt uit alle delen van Nederland komen.. van Zuid naar Noord. ik gok dat we er met zijn alle zin in hebben! Wat me zelf verbaast heeft is dat er zoveel Transavianen binnen het Peter Pan team zijn die ik zelfs nog niet eerder ontmoet had.. (zonne)petje af voor de organisatie.

Heb je nog vragen net voor vertrek… bel of mail gerust… zie jullie zondagmorgen! VROEG!
Evert-Jan

Axel Weijs – groepscoördinator

Ik vond het een zeer positieve dag en ben blij dat ik eindelijk de groep eens heb kunnen zien voor wie we dit allemaal gaan doen.
Nu ik de groep gezien heb kan ik niet wachten tot 30 september zodat de feestweek kan gaan beginnen.
Ik hoop dat deze dag door jullie ook zo is ervaren en ik ben ervan overtuigd dat het een TOP-week gaat worden.

Arjan Duijnker – programmacoördinator

Ik vond het fijn om te zien dat iedereen zo enthousiast was op de kennismakingsdag. Ik begreep dat enkele van jullie elkaar al kenden, voor anderen was het een dag met allemaal nieuwe gezichten. Best wel spannend dus… Ikzelf heb een zeer goed gevoel aan deze dag overgehouden en denk dat iedereen met smart wacht op de dag van vertrek. Aangezien ik niet samen met jullie op de vlucht naar Turkije zal zitten, ik reis twee daagjes eerder, wens ik jullie hierbij een zeer goede en gezellige vlucht toe. Ik zal jullie verwelkomen op de zonnige luchthaven van Antalya. Tot dan!