Menu

Dag 1 – De reis begint

28 September 2013, Peter Pan Vakantieclub

De wekker gaat. Buiten is het nog donker. In de hoek van de kamer staat mijn koffer. Vandaag gaat het dan gebeuren, Peter Pan gaat naar Palma de Mallorca!.

De reisleiding verzamelt om 09:00 op Schiphol. Na het bespreken van de laatste details, vertrekken ze naar de luchthaven van Rotterdam. Daar aangekomen staan de eerste jongeren al te wachten. Het enthousiasme is van hun gezichten af te lezen. De groepjes komen bij elkaar en gaan gezamenlijk naar de speciale Peter Pan balie. De ouders worden alvast naar het restaurant gestuurd, waarna het inchecken ook de jongeren verschijnen. De voorzitter van de Peter Pan Vakantieclub heet iedereen van harte welkom, bedankt de sponsoren en de organisatie, maar wenst vooral de jongeren een goede en gezellige reis toe.

Ons vliegtuig is aangekomen en nu is het toch echt tijd om afscheid te nemen.

RTM uitzwaaien

De reis naar Palma de Mallorca gaat voorspoedig. Aan boord komt de sfeer er al goed in. Eten en drinken wordt al lekker besteld, nu nog maar twee uurtjes vliegen. Aangekomen wordt de groep weer herenigd met Linda, die op de luchthaven geregeld heeft dat er een groepsfoto gemaakt kan worden.

PMI groep

Van de luchthaven naar het hotel is het nog een uurtje rijden. Tijdens de busrit wordt de kamer indeling bekend gemaakt, de huisregels besproken en geeft de hostess van Neckermann ons wat informatie over de omgeving. Na aankomst in het hotel wilde iedereen zo snel mogelijk naar de kamer want het zwembad zag er toch wel lekker uit.

PMI Zwembad

Na het diner is er een kennismakingsspel gespeeld. De jongeren werden uitgedaagd om wat meer over zichzelf te vertellen. Het eindigde met een vrijwillige duik in het zwembad, waarna de rest van de avond met een drankje, trampoline en ijs eindigde……….