Menu

Charity dinner

29 June 2014, Peter Pan Vakantieclub

Gisteravond heeft het Esterfonds in samenwerking met de Lionsclub Schiphol een Charity diner georganiseerd. Het doel van de avond was om zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van het Esterfonds en de Peter Pan Vakantieclub.

Er waren diverse speeches onder andere die van Peter Scheltus, voorzitter van het Esterfonds die een warme speech gaf over de doelstelling van het Esterfonds en het feit dat het fonds dit jaar (helaas) 10 jaar bestaat. Daarnaast ook een prachtige speech van Carlijn Roestenburg, een van de deelnemers van de ForEster Citytrip Barcelona 2014. Carlijn vertelde op prachtige wijze haar verhaal en kreeg een lange staande ovatie van de 160 aanwezigen.

Tegen het eind van de avond riep Peter Scheltus iedereen op om de autobiografie van Carlijn over haar leven met kanker te kopen voor €125,-. De boeken verkochten goed en Carlijn zat als een beroemd auteur aan een tafeltje haar boeken te signeren.

De veiling werd geleid door een voormalig veilingmeester van Sotheby’s. Er waren diverse topstukken. Er werd goed geboden en de stukken gingen tegen een hoge prijs weg. Het topstuk van de avond was van het ophalen van een nieuwe Boeing 737 van transavia.com in Seattle. Een unieke, geheel verzorgde belevenis. Dit stuk werd geveild door de heer Mattijs ten Brink, algemeen directeur van transavia.com.

Hij heeft eerst verteld over zijn bijzondere ervaring als reisleider tijdens de Peter Pan Vakantieclub Disneyland Parijs reis dit jaar. Hoe hij zijn hart verloren heeft aan de stichting. Daarna vertelde hij op onnavolgbare wijze tot in detail wat het ophalen van een vliegtuig inhoud. Na een spannend tegen elkaar opbieden heeft dit het prachtige bedrag van €9.000,- opgebracht!

De totale opbrengst van de avond kwam uit op ruim €22.500 !!

De Peter Pan Vakantieclub wil heel graag alle betrokkenen van het Esterfonds (Charles, Ellen, Peter, en alle anderen), de Lionsclub Schiphol, Jetsupport, de Rustende Jager, Robert Leroy, Frank Affolter, Annemiek, Bernadette en iedereen die we verder vergeten zijn ontzettend bedanken voor een fantastische, warme, memorabele avond.

altAtWmy1Jh8gH0CqDAi_3fe3zkCY8PrmoOoFzU1o5Y5EBh