Menu
Vrijwilligers

Kasia Furman

Kasia Furman

Ik ben Kasia en ik werk sinds februari 2018 als Scrum Master bij Transavia. Bij mijn welkomstpakket kreeg ik allerlei informatie omtrent Peter Pan en was meteen enthousiast. De mogelijkheid om bij te dragen aan zo’n fantastische stichting met zo veel gedreven mensen vind ik geweldig. Het is mooi om te zien hoe Transavia op allerlei manieren Peter Pan ondersteunt, je ziet ook echt de betrokkenheid van het management.

Met mijn achtergrond in projectmanagement en fondsenwerving ben ik aan de slag gegaan in de werkgroep Sponsoring en ben tevens mee geweest als reisleider naar Barcelona, een unieke ervaring! Vanuit alle lagen en afdelingen van Transavia gaan vrijwilligers mee om zieke jongeren een fantastische vakantie aan te bieden. Het is mooi om te zien hoe open en eerlijk de jongeren zijn over hun ziekte en hoe ze elkaar ondersteunen, mentaal en fysiek. Ze praten er samen over, herkennen zich in verhalen en helpen elkaar als ze moe zijn.

Zelf probeer ik bij te dragen door te helpen bij de organisatie, maar ook als ambassadeur: waar mogelijk vertel ik over Peter Pan en de activiteiten en probeer ik mensen te inspireren om bij te dragen, bijvoorbeeld door zich in te schrijven voor onze Peter Pan Dam tot Dam-loop.

Heb je zelf ideeën voor Sponsoring, of wil je een keer sparren over Peter Pan, mail me dan op: kasia.furman@transavia.com.